Διαμαρτυρία εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης

Εργαζόμενες και εργαζόμενοι  από το εργοτάξιο καθαριότητας Ευαγγελίστριας του δήμου Θεσ/νίκης, στέλνουν μήνυμα διαμαρτυρίας προς τηδιοίκηση Ζέρβα και την κυβέρνηση για την έλλειψη μέσων προστασίας από την επιδημία (σημείωση:και τα αδιάβροχα που φορούν οι συνάδελφοι τα αγόρασαν οι ίδιοι, δεν τους τα χορήγησε καμιά υπηρεσία).

Η διοίκηση Ζέρβα με επικοινωνιακά παιχνίδια και παραμύθια προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες που έχει για την έλλειψη μέσων προστασίας. Ποντάρει αυτή την περίοδο και στο φιλότιμο και τη συνείδηση των εργαζομένων. Που δεν αντιδρούν με πιο δυναμικό τρόπο, ούτε αρνούνται εργασία όπως έχουν το δικαίωμα να κάνουν όταν δεν τους χορηγούνται μέσα προστασίας, γιατί
γνωρίζουν πολύ καλά ότι, ο λαός της πόλης ειδικά αυτή την περίοδο έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη δουλειά τους.Καλούμε τους συναδέλφους στα εργοτάξια και στους χώρους δουλειάς να πραγματοποιήσουν ανάλογες διαμαρτυρίες. Να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο στο email  ή στη σελίδα fb της ΔΑΣ δ. Θεσσαλονίκης. Όπως και για καταγγελίες, προτάσεις κ.α. να καλούν τα τηλέφωνα 6978594724 – 6983274135.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ και ΟΧΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ.
Αγώνας  για να μη μπουν η ζωή και τα δικαιώματα μας σε καραντίνα.

Γραμματεία της ΔΑΣ