Συγκέντρωση 18/09/13 Για Τη Δολοφονία Του Παύλου Φύσσα

Το ΣΕΤΗΠΘ συντασσόμενο με τα σωματεία του Πειραιά καταδικάζει την δολοφονία του 34χρονου από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής
και καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής
να μην τρομοκρατηθούν,
να γυρίσουν την πλάτη στους φασίστες – εχθρούς της εργατικής τάξης
και να συμμετέχουν δυναμικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ
την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα
στο Άγαλμα Βενιζέλου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση των σωματείων Πειραιά :

Καταγγέλλουμε την  εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι, από  φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.
 


 

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.
Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετάσχουν

στη συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης, οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη.