Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/1 ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Η συνέλευση πραγματοποιείται ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 4-5-6-7 του Φλεβάρη . Στην συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί απολογισμός της διετή θητείας του σωματείου , καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου όπως και οικονομικός απολογισμός. Ακόμα θα εκλεγεί εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του σωματείου.

Γιατί να γίνει όμως κανείς μέλος του σωματείου?

Το να οργανωθεί ένας εργαζόμενος στο σωματείο του είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει από την πρώτη μέρα που θα πιάσει δουλειά. Εκεί θα βρεί ένα πολύτιμο στήριγμα , θα βοηθηθεί να μάθει τα δικαιώματα του στη δουλειά, θα είναι ενημερωμένος , θα έχει στήριξη στις διεκδικήσεις του απέναντι στον εργοδότη. Δεν θα είναι ποτέ μόνος του αλλά θα έχει την αλληλεγγύη των συναδέλφων του . Με τη συμμετοχή του θα δυναμώσει το σωματείο και τον αγώνα όλων των εργαζομένων της επιχείρησης και του κλάδου.

Σε τελική ανάλυση η μαζικοποίηση των συνδικάτων , η βελτίωση της λειτουργίας και της δράσης τους , η αλλαγή του συσχετισμού δύναμης και η στράτευση όλο και περισσότερων συνδικάτων με το ΠΑΜΕ , η ενίσχυση της γραμμής που βάζει στο στόχαστρο το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης είναι τα στοιχεία που μπορούν να συμβάλλουν στην ανασύνταξη και αντεπίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Συνάδελφε , συναδέλφισσα

Οι εξελίξεις απαιτούν τη δική μας οργάνωση , τον αγώνα απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , των εργοδοτών . ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Το ασφαλιστικό αποτελεί για μας αιτία πολέμου. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μειώσουν συντάξεις, να αυξήσουν τα όρια συνταξιοδότησης, να χειροτερέψουν ακόμα πιο πολύ την υγεία και την πρόνοια. ΤΩΡΑ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 23/1 ( ΣΑΒΒΑΤΟ) ,11ΠΜ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 4/2!

 

Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες , θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης! Σ’ αυτή τη μάχη θέλουμε μαζικά και δυνατά σωματεία. Με τη δική σου παρουσία και οργάνωση στο σωματείο θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Βήμα που έχει να κάνει και με το τσάκισμα του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, τη σύγκρουση με τα μεγάλα μονοπώλια, την πολιτική της ΕΕ και τη πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας,.

Το σωματείο βρέθηκε και βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους. Αυτή τη διετία δώσαμε μάχες στα εργοστάσια ανακύκλωσης για τη διασφάλιση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, κάναμε παρέμβαση σε θανατηφόρο δυστύχημα ,  παρεμβήκαμε και αντιμετωπίσαμε επιτυχώς την τρομοκρατία απέναντι  σε συναδέλφισσες  σε ασφαλιστική εταιρεία , σε ιατρείο , δώσαμε μάχη για να πληρωθούν εργαζόμενοι στη διανομή φυλλαδίων. Επίσης συμβάλαμε στο μάζεμα τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες στην ειδομένη , αλλά και για τους πλημμυροπαθείς στη Σερβία. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις ενάντια στη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε συναδέλφους, διαγράψαμε πρόστιμα με δυναμικές παρεμβάσεις στον ΟΑΣΘ.

Η συμμετοχή σου στην εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση στις 24/1 , αλλά και στις εκλογές στις 4-5-6-7 του Φλεβάρη θα παίξει τεράστιο ρόλο. Είναι συμμετοχή που δυναμώνει και εσένα αλλά και το σωματείο.

Κάνε το βήμα :

  • Γράψου στο σωματείο
  • Ενίσχυσε το με τη παρουσία σου και τη ψήφο σου.

 

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

 

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6955036117- 6978850139