Συλλαλητήριο Για την Κοινωνική Ασφάλιση

Περισσότερα

30/11/2019 10:30 πμ

To ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, να πάρουν όλα τα μέτρα που χρειάζονται για την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, των συνταξιούχων, της νεολαίας, των γυναικών στα συλλαλητήρια και τις άλλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις το Σάββατο 30 Νοέμβρη σε όλη τη χώρα για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Τα συλλαλητήρια διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων και παίρνουν μέρος όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και τα λαϊκά στρώματα.

Να πλημμυρίσουν οι χώροι των συγκεντρώσεων από τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και επιχείρηση, από αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά. Η επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση που επιδιώκει να ολοκληρώσει το χτύπημα της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ με την στήριξη των εργοδοτικών ενώσεων,  στην κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις, τα δικαιώματα, τις παροχές, την υγεία μας αφορά όλους.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα να πάρουν τώρα αποφάσεις συμμετοχής για να δοθεί μια μαζική απάντηση που θα έχει και συνέχεια.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο Συλλαλητήριο στην Αττική 30 Νοέμβρη στα Προπύλαια στις 10.30πμ.

Οι πρώτες αποφάσεις:

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

 1. ΑΓΡΙΝΙΟ
 2. ΑΡΤΑ
 3. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
 4. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
 5. ΖΑΚΥΝΘΟΣ
 6. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
 7. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 8. ΚΕΡΚΥΡΑ
 9. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
 10. ΛΑΜΙΑ
 11. ΛΑΡΙΣΑ
 12. ΛΑΥΡΙΟ
 13. ΛΕΣΒΟΣ
 14. ΛΕΥΚΑΔΑ
 15. ΝΑΟΥΣΑ
 16. ΦΩΚΙΔΑ
 17. ΣΑΜΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΤΑ

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ -ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΤΙ

ΦΑΡΜΑΚΟ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ