Δραστηριότητες Σωματείων

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Μουσική. Μια γλώσσα που τη μιλάμε όλοι και την μεταφράζουμε ανάλογα με τα βιώματά μας και την ψυχοσύνθεσή μας.

ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ – ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ

Ορεινή πεζοπορία και ορειβασία στον πανέμορφο φυσικό όγκο της πατρίδας μας αλλά και στα χνάρια της ιστορίας,των παραδόσεων, των αγώνων του λαού μας.

ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Προβολές ταινιών με προοδευτικό και ταξικό κοινωνικό περιεχόμενο που αντανακλούν ζωντανά την καθημερινότητα. Ταινίες που προβληματίζουν, εμπνέουν, διδάσκουν και διεγείρουν συνειδήσεις. Βραδιές ψυχαγωγίας και πολύμορφης δημιουργίας.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανάγκη και δικαίωμα στη διαμόρφωση της προσωπικότητας. Καλλιεργούν αγωνιστικές αξίες, συλλογικότητα, αλληλεγγύη, πάλη ενάντια στο ρατσισμό.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Μια μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι στο σανίδι μέσα από την ερμηνεία ηρώων της παγκόσμιας δραματουργίας, ντυμένοι με το μαγικό φως της σκηνής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπες στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας με τρόπο που οι χίλιες λέξεις να είναι λίγες…..

VIDEO EDITING

Η τέχνη της ψηφιακής σκηνοθεσίας (video editing). Το σύγχρονο δημιουργικό εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων για την προβολή των θέσεων & των διεκδικήσεών τους.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απομακρύνει από τον άνθρωπο κάθε μορφή προκατάληψης, φανατισμού και δογματισμού, εμπάθειας και σκοπιμοτήτων. Για αθλητές που σέβονται τη διαφορετικότητα, αναγνωρίζουν την υπεροχή του συναθλητή, θέτουν εαυτόν σε διαρκή αυτοβελτίωση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ενίσχυση γνώσεων και εμπειρίας σε αντικείμενα τεχνικής φύσεως από όλους τους κλάδους.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Για μια πραγματική κατανόηση των διαφορετικών και ξεχωριστών πολιτισμών που «χρωματίζουν» τον πλανήτη μας.

ΧΟΡΟΣ

Ο πληρέστερος και αμεσότερος τρόπος έκφρασης συναισθημάτων και δημιουργίας. Καλλιεργεί φαντασία και ομαδικότητα συνδυάζοντας την μουσική, την οπτική και την κινησιολογική αντίληψη.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Γλώσσες Προγραμματισμού, Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες, Λειτουργικά Συστήματα. Σύγχρονα επιστημονικά αντικείμενα για όλους. Διείσδυση στο μέλλον της παραγωγής και των υπηρεσιών.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το φαγητό και το γλυκό μπορεί να είναι και φτηνό και γρήγορο και υγιεινό. Προπαντός όμως μπορεί να είναι ξύπνημα αισθήσεων και δίαυλος επικοινωνίας.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ένα ισχυρό μέσο ψυχαγωγίας, μόρφωσης, προβληματισμού, αλλά και χειραγώγησης. Μοντάζ, εικόνα ήχος ικανά να διεγείρουν το συναίσθημα, να αναδείξουν την αλήθεια ή να την αλλοιώσουν.