Κάλεσμα για συντονισμό ενόψει ΔΕΘ, συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ

            Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την πάλη για την προστασία της ζωής μας, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για να μείνει στα χαρτιά το πρόσφατο αντεργατικό έκτρωμα, για να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Την ίδια στιγμή που οι πυρκαγιές αφήσαν χιλιάδες στο δρόμο, που χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη από τις εγκληματικές  πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που στο βωμό της κερδοφορίας των λίγων θυσιάζουν το περιβάλλον, που εν μέσω των μεταλλάξεων της πανδημίας, συνεχίζουν να υπάρχουν τα τεράστια κενά και οι ελλείψεις στα νοσοκομεία, η κυβέρνηση εντείνει την επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους για χάρη των εργοδοτών.

            Με όπλο την πλούσια πείρα από τους αγώνες που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, την κάθε μορφής αλληλεγγύη μας προς τους πυρόπληκτους συναδέλφους μας, οργανώνουμε τις επόμενες μάχες μας, συντονίζουμε τη δράση μας.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης, σε σύσκεψη, την Πέμπτη, 26/8, στις 20:00, στο Λευκό Πύργο για να οργανώσουμε την πάλη μας, για να προετοιμάσουμε την αγωνιστική κινητοποίηση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Θα ακολουθήσει συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους.

Στο χώρο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ