Να σταματήσει το όργιο καταστολής!

Αυτή την ώρα έχει στηθεί νέα αστυνομική επιχείρηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με προφανή στόχο την κατάληψη των φοιτητικών συλλόγων στην πρυτανεία του ιδρύματος.

Η κυβέρνηση δείχνει για ακόμη μία φορά ποια είναι η στόχευση όλων των μέτρων καταστολής που παίρνει. Είναι το χτύπημα του εργατικού-λαικού κινήματος, των φοιτητών, όσων αντιδρούν στη βάναυση πολιτική της.

Τα παραδείγματα όξυνσης της καταστολής με πρόσχημα την πανδημία πληθαίνουν καθημερινά, χτύπημα διαδηλώσεων στις 17/11- Νέα Σμύρνη- ΑΠΘ, την ίδια στιγμή που η εγκληματική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας έχει οδηγήσει  σε κλειστά σχολειά και πανεπιστήμια εδώ και ένα χρόνο, έχει αφήσει αθωράκιστο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Για τους επιχειρηματικούς ομίλους ζεστό χρήμα και νομοθέτηση των διαχρονικών απαιτήσεων τους για το φθήνεμα της εργατικής μας δύναμης. Η απάντηση της κυβέρνησης στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους είναι ατομική ευθύνη και καταστολή.

Αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα μας τρομοκρατήσουν πλανώνται πλάνη οικτρά. Θα βρουν μπροστά τους το οργανωμένο ταξικό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα. 

Οι εργάτες δεν τρομοκρατούνται! Οι ανάγκες μας δεν καταστέλλονται!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα τόσο απέναντι στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τις νέες αντεργατικές αλλαγές, όσο και στην ένταση της καταστολής.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                                              ΤΗΛ.:2310529907   Email: syndikato.oikothessa@gmail.com