ΣΜΤΜ: ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μετανάστες από τους εγκληματίες της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, παραμένουν ως και σήμερα ατιμώρητες. Η πολυετής διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, η στάση της Εισαγγελέως που στην ουσία «ξεπλένει» τον εγκληματικό της χαρακτήρα, φανερώνουν πώς αντιμετωπίζει διαχρονικά το αστικό κράτος και η αστική δικαιοσύνη όλους αυτούς που εγκληματούν απέναντι στους εργαζομένους, για να εδραιώσουν, να ισχυροποιήσουν την εξουσία του κεφαλαίου.

Έχει αποδειχθεί ότι με όποια ονομασία και να εμφανιστούν τα φασιστικά, ναζιστικά κόμματα στην πράξη αποτελούν το μακρύ χέρι των αφεντικών, όπως φανερώνουν και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στο Λαγκαδά σε απεργούς εργαζόμενους της ΑΓΝΟ αλλά και τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, πράξη οργανωμένη και καθοδηγημένη από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για την επόμενη μέρα. Όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου θα συνεχίσουν να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους. Δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν όλα τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα μας, τις συλλογικές συμβάσεις, την υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Έχουν το μερτικό τους, όποτε τους καλούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, στο να μπαίνουν εμπόδιο να σηκώνουν οι εργαζόμενοι κεφάλι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς και σε σχολεία σιγή νεκροταφείου, ενισχύοντας το φόβο και το συμβιβασμό.

Ακόμα και σήμερα που η υγεία του λαού βρίσκεται σε κίνδυνο με ευθύνη των εγκληματικών ελλείψεων στο δημόσιο σύστημα υγείας και την παράδοση της υγείας στα ιδιωτικά κεφάλαια, ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες πανδημίας, αναπαράγουν αντιδραστικές, σκοταδιστικές λογικές που θολώνουν τον ένοχο και δίνουν άλλοθι στη σημερινή και τις παλιότερες κυβερνήσεις για να αναπαράγεται η λογική της ατομικής ευθύνης στις πλάτες του λαού.

Οι εργαζόμενοι μέσα από τα Σωματεία έχουμε τη δύναμη να τους απομονώσουμε με την οργάνωση αγώνων που στοχεύουν την αιτία που τους θρέφει, τους τροφοδοτεί και τελικά τους αξιοποιεί όποτε και όπως βολεύει τους επιχειρηματικούς ομίλους, την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων: τον ορατό εχθρό, τον καπιταλισμό.

Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επίθεση που κλιμακώνεται με στόχο να πληρώσουν ξανά τα εργατικά λαϊκά στρώματα τη νέα κρίση, τις τεράστιες  ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και ενάντια στην κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, μαζικοποιούμε τα σωματεία μας έτσι μόνο αντιμετωπίζονται οι φασίστες, όσα μορφώματα κι αν επινοήσουν.

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10, ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΡΜΟΥ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)