ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΞΥΛΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 Ε.Κ.Θ. Τ.Κ. 546 31

4oς ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 4

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 6977288801, 6946955134, 6932919622, 6977873449

Ε-mail:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συνάδερφοι εργαζόμενοι στην Κατεργασία Ξύλου

Τετάρτη 17 Μάρτη στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Στις 6 μ.μ. στο Αγ. Βενιζέλου το αγωνιστικό ραντεβού. Πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Συνάδελφοι

 Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

Μιλούν για lockdown! Μας κοροϊδεύουν! Τα lockdown είναι μόνο για μας, για να μη μιλάμε, να μην οργανώνουμε την αντίσταση των εργαζομένων απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε στην υγεία μας, στο εισόδημά μας, στο δικαίωμα στη σταθερή εργασία! Μας θέλουν με κλειστό το στόμα, υποταγμένους στην κερδοφορία των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Δυναμώνουν την καταστολή στους χώρους δουλειάς, στους χώρους Εκπαίδευσης και στις γειτονιές! Στις γειτονιές παρελαύνουν αύρες, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και χτυπούν, τρομοκρατούν, βρίζουν εργαζόμενους και νεολαία. Η οργή και η αγανάκτηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας απέναντι στην ένταση της κρατικής καταστολής και στο όργιο της αστυνομοκρατίας δεν μπορεί να κρυφτεί!

 Συνάδελφοι

 Υπάρχει ελπίδα! Οργανωμένα, αγωνιστικά, ταξικά να απαντήσουμε στη νέα επίθεση!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3/21

         ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Συνάδελφοι

Χωρίς τη δράση των συνδικάτων και των φορέων του οργανωμένου λαϊκού κινήματος, η κατάσταση σήμερα θα ήταν πολύ χειρότερη. Η αποκάλυψη της εγκληματικής πολιτικής κυβέρνησης – εργοδοσίας, οι εκατοντάδες παρεμβάσεις των σωματείων, είναι αυτά που σήμερα φοβούνται, και γι’ αυτό έχουν λυσσάξει να καταστείλουν κάθε φωνή που αγωνίζεται και αντιστέκεται. Γι’ αυτό βαράνε στο ψαχνό και συκοφαντούν τους λαϊκούς αγώνες, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, έως και τους υγειονομικούς που δίνουν μάχες μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, διεκδικώντας υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό.

Η απάντηση σήμερα εκφράζεται με άμεσες διεκδικήσεις προς το κράτος και την εργοδοσία, με αφοβία μπροστά στην εργοδοτική τρομοκρατία, με συλλογικό, οργανωμένο και ταξικό αγώνα».

Τα αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων:

— Επίταξη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, χωρίς αποζημίωση.

— Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια.

— Οργανωμένος έλεγχος σε ΒΙΠΕ και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, όπου απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι. Οργανωμένος έλεγχος στα σούπερ μάρκετ.

— Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Προστασία των ανέργων, ένταση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, που επιχειρούν να τσακίσουν μισθούς και συντάξεις, ασφαλιστικά, εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα.

— Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών με πρόσχημα τον κορονοϊό. Να μπει τέρμα στην αστυνομοκρατία και στην κρατική καταστολή.

Συνάδελφοι

Συσπειρωθείτε, οργανωθείτε στο συνδικάτο μας, μόνο η συλλογική δράση κι οργανωμένος αγώνας μέσα απ το συνδικάτο με αλληλεγγύη και πάλη για τα συμφέροντα του κλάδου μας και των συναδέλφων εργαζόμενων σε αυτόν έχει φέρει αποτελέσματα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3/21 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ