ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συνάδελφοι το Σωματείο μας σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης για τους εποχιακούς εργαζόμενους του κλάδου μας.

Στον κλάδο μας, όλο το προηγούμενο διάστημα διαμορφωθήκαν νέα δεδομένα, τα όποια μας έχουν φέρει όλους σε πολύ χειρότερη θέση. Κυβέρνηση και εργοδοσία με πρόσχημα την πανδημία κόβουν και ράβουν στα μέτρα τους την αγορά εργασίας. Χιλιάδες εργαζόμενοι στον κλάδο, είναι εδώ και μήνες σε καθεστώς αναστολής, πολλοί έχασαν τις δουλειές τους, και άλλοι είδαν να περιορίζεται ο εργάσιμος χρόνος τους με βάση τις επιταγές της κάθε επιχείρησης. Είναι ξεκάθαρο ότι πάνε περίπατο οι ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών, γίνεται ξεκάθαρη η προσπάθεια να καταργηθούν όποια δικαιώματα με αγώνα κερδίσαμε και στέκονται εμπόδιο στα σχέδια του κεφαλαίου. Σχέδιο τους είναι το δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου σε πλήρη σταθερή δουλειά να θαφτεί στις στάχτες από την καμένη γη που αφήνουν στα εργασιακά!

Συνάδελφοι, όλοι μαζί έχουμε την πείρα και την δύναμη, να μην επιτρέψουμε να βάλουν χέρι στα δικαιώματα μας. Μέσα από το Συνδικάτο, μέσα από τον οργανωμένο αγώνα μπορούμε να πετύχουμε πολλά, μπορούμε όχι μόνο να τους βάλουμε φρένο, αλλά και να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μια αξιοπρεπή ζωή για όλους. Εμείς άλλωστε είμαστε αυτοί που παράγουμε όλα τα κέρδη στον κλάδο μας, χωρίς εμάς δεν μπορούν να δουλέψουν τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα, τα εργοστάσια τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους για επαναπρόσληψη στην δουλειά τους, στην κατεύθυνση αυτή να γίνει υποχρεωτική. Οι αιτήσεις γίνονται μέσω του Συνδικάτου μας και η καταληκτική ημερομηνία είναι 30/01/2021.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!