ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Θεσσαλονίκη, 13/01/2021                                           Αρ.Πρωτ.: 02/2021

 

Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου μας, χτες στις 12/01 και μετά από σχετική ενημέρωση που είχε γίνει από τις προηγούμενες μέρες, αποφασίστηκε να κηρυχθούν κυλιόμενες τετράωρες στάσεις εργασίας, την Παρασκευή 15/01,  από τις 7:00 πμ για τους εργαζόμενους της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ. 

 

Οι εργαζόμενοι δίνουν δίκαιο αγώνα εδώ και μήνες και επανειλημμένα γίνονται τα θύματα σε ένα καθεστώτος ομηρίας από το οποίο δεν μπορούν να απεμπλακούν. Ζητάμε, άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων της Λέσχης χωρίς μεταβολές στα μισθολογικά και εργασιακά τους, πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους με ίση μεταχείριση προς όλους  τους εργαζόμενους.

 

Είναι επιτακτική η ανάγκη επαναπρόσληψης των εργαζομένων χωρίς  χρονοτριβές και κωλυσιεργίες, για να συνεχιστεί και η σωστή λειτουργία και σίτιση της Λέσχης που εξυπηρετεί χιλιάδες φοιτητές του ΑΠΘ. Η σίτιση θα πρέπει να είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς με ποιοτικά και επαρκεί γεύματα για όλους, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την προσπάθεια που τόσα χρόνια καταβάλουν οι εργαζόμενοι της Λέσχης.

 

Σας επισυνάπτουμε και την σχετική ανακοίνωση του Συνδικατου.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                 Η Γ. Γραμματέας

Τσιαούσης Κυριάκος                                                                    Τατσούδη Βερίνη

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ