ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Καταγγέλλουμε την νέα δολοφονική επίθεση φασιστοειδών, με αλυσίδες, taser και άλλα όπλα, αυτή τη φορά ενάντια σε μέλη της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην Ηλιούπολη. Καταγγέλλουμε, επίσης, την εξοργιστική στάση των κυβερνώντων και της Αστυνομίας, που εδώ και πέντε μέρες αφήνουν τους φασίστες εγκληματίες να επιτίθενται με λύσσα σε όποιον σηκώνει κεφάλι, σε όποιον παλεύει για μια καλύτερη ζωή, σε όποιον διαφωνεί με το δηλητήριο που χύνουν. Στόχος τους είναι κάθε πρωτοπόρος μαθητής, φοιτητής, εργαζόμενος που διεκδικεί. Οι συμμορίες τους δεν εναντιώνονται στο σύστημα, είναι τα τσιράκια του συστήματος.

Καλούμε το λαό της πόλης, όλους τους εργαζόμενους στους δήμους να δώσουν αποφασιστική απάντηση στα εγκληματικά φασιστικά στοιχεία, να μην τους αφήσουν τόπο να σταθούν. Το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα θα δώσει για ακόμη μια φορά την απάντηση που αξίζει στα σκυλιά του συστήματος.

Να δοθεί μαζικό μήνυμα καταδίκης στο φασισμό και τα στηρίγματά του, καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην μεγάλη συναυλία των εργατικών σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων, την Πέμπτη 7 Οκτώβρη, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Θεσσαλονίκη 3/10/21

ΑΠΌ ΤΟ ΔΣ