ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΞΥΛΟΥ ΔΡΑΣΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 Ε.Κ.Θ. Τ.Κ. 546 31

 4oς ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 4

ΤΗΛ: 6977288801

Ε-mail: syndxylouthess@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα πρώτη μέρα εξόρμησης στα εργοστάσια του κλάδου, ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ 11/6/20 στις 7μμ  στο Αγ. Βενιζέλου, αντιπροσωπεία του συνδικάτου κατεργασίας ξύλου με επικεφαλή τον πρόεδρο της Διοίκησης Κακανά Θανάση επισκέφτηκε και κουβέντιασε με συναδέλφους στα εργοστάσια, ΗΛΕΚΤΡΑ, Ε.Ν.Κ.Α., Ξυλεμπόριο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΚΑΖΑΚΗΣ, ΚΟΪΟΣ που βρίσκονται Δυτικά της πόλης και στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου.

Κατά τις συζητήσεις με τους συναδέλφους μοιράστηκε ανακοίνωση κάλεσμα του συνδικάτου ενημερωτικό με προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οι εργαζόμενοι, ενημερώθηκαν και εξηγήθηκε η αναγκαιότητα συμμετοχής τους στο συνδικάτο και η παρουσία τους όσον αφορά το συλλαλητήριο στις 11 ΙΟΥΝΗ με συγκέντρωση στο Αγ. Βενιζέλου στης 7μμ.

Οι συνάδελφοι δεν έμειναν μόνο όμως σε αυτά αλλά αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος με μια σειρά ερωτήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως ελαστικά ωράρια, καθυστέρηση πληρωμών, εκ περιτροπής εργασία και διάφορα αλλά.

Πολλοί συνάδελφοι μετά από τις συζητήσεις εκφραστήκαν θετικά για την συμμετοχή τους στο συνδικάτο και στο συλλαλητήριο. Ζήτησαν να μάθουν για την διαδικασία εγγραφής τους στο συνδικάτο. Οι περιοδείες θα συνεχιστούν και αύριο πάλι σε εργοστάσια του κλάδου ΒΔ της πόλης, ΣΑΡΡΗΣ, ΒΕΡΦΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ(VERFO)

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ