Άθλιες – νοσηρές συνθήκες σε χώρους δουλειάς

Εδώ και χρόνια φωνάζουμε ότι τα μέτρα πρόληψης και προστασίας είναι παντελώς ελλιπή στους χώρους εργασίας για τους συναδέλφους, κάθε χρόνο μετράμε πολλούς συναδέλφους να παρουσιάζουν παθολογικά νοσήματα πολλά και εκτός κορωνοϊού, ακρωτηριασμούς στα άκρα εκατοντάδες και μια σειρά άλλες παθολογικές αρρώστιες και ασθένειες.

Τώρα χρειάζονται μέτρα υγιεινής και ασφάλειας άμεσα στους χώρους εργασίας, πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, λειτουργία του γιατρού εργασίας, ένταξη του κλάδου στα βαρέα κι ανθυγιεινά. Θεωρούμε πλέον σήμερα ότι ευθύνες για τις άθλιες συνθήκες εργασίας στον κλάδο έχουν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μετράμε πολλές απώλειες συναδέλφων σε εργατικά ατυχήματα όσο και θανάτους, τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ.

Ζητάμε εδώ και τώρα άμεσα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους συναδέλφους στον κλάδο τώρα!!!! Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συσπείρωση και αγωνιστική ετοιμότητα μέσα απ’ το σωματείο για πάλη και δράση απέναντι σε όλους αυτούς που θεωρούν την ζωή μας αναλώσιμη.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι σε περιπτώσεις καταγγελιών από συναδέλφους που ενδεχόμενα υπάρχουν ή θελήσουν να απευθυνθούν μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο 6977288801.