ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΞΥΛΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 Ε.Κ.Θ. Τ.Κ. 546 31

4oς ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 4

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977288801

       E-mail:      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Κατργασία Ξύλου Ν. θεσσαλονίκης ομόφωνα αποφάσισε και καταδικάζει την αντεργατική πολιτική της ΝΔ στο σύνολό της και ειδικότερα για το εκτρωματικό νομοσχέδιο που σκέφτεται να φέρει στην βουλή για ψήφιση και απαιτούμε: 

  • Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – τερατούργημα.
  • Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι και των τριών μνημονίων που έχουν επιβάλει για λογαριασμό της μεγαλοεργοδοσίας μία εργασιακή ζούγκλα. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή και συνολικά όλη την εργατική ταξη, να στηρίξουν την πρόταση του Συνδικάτου μας, καθώς επίσης και εκατοντάδων σωματείων ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων για την κατάργηση του αντεργατικού πλαισίου και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
  • Να αναδείξουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας για δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές. 7ωρο – 5ημερο – 35ωρο.

Να ακυρώσουμε,«στην πράξη τα σχέδια εργοδοσίας – κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων τους στο συνδικαλιστικό κίνημα, με προεξάρχουσα την ηγεσία της ΓΣΕΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ σε μαζική συμμετοχη στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των συνδικάτων που γίνεται στις 3 Ιούνη,6.30μ.μ.,στην Θεσσαλονίκη, στο Αγ. Βενιζέλου! ΚΑΛΟΥΜΕ επίσης σε μαζικό απεργιακό μέτωπο την Πέμπτη στις 10 Ιούνη με καθολική παρουσία όλων των συναδέλφων στη συγκέντρωση στις 10.30πμ μπροστά στο Αγ. Βενιζέλου!

Το νομοσχέδιο που εκφράζει την καπιταλιστική βαρβαρότητα δε διορθώνεται, δε βελτιώνεται! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ! Μπροστά οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων!».

 

        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ