ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΞΥΛΟΥ

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η κυβέρνηση βάζει στο γύψο τους αγώνες των εργαζομένων.

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να ενισχύει τα μέτρα καταστολής απέναντι στο δικαίωμα των εργαζομένων να αγωνίζονται, να διαδηλώνουν, να απεργούν φέρνοντας νομοσχέδιο για τον περιορισμό ακόμη και την απαγόρευση των διαδηλώσεων.

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον απεργοκτόνο νόμο η σημερινή κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα καταστολής των αγώνων ικανοποιώντας μια πάγια παραγγελιά του κεφαλαίου για αποφασιστική αντιμετώπιση των απεργιών, των διαδηλώσεων, των αγώνων των συνδικάτων και των εργαζομένων.

Ξεδιάντροπα η κυβέρνηση επαναφέρει τις πιο μαύρες ιστορικές περιόδους που γνώρισε ο λαός μας, βάζοντας ξανά τον αστυφύλακα επόπτη και κριτή του περιεχόμενου της δράσης των συνδικάτων να αποφασίζει ποια απεργία είναι νόμιμη, ποια πορεία και διαδήλωση δεν πληρεί το πλαίσιο που βάζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και η κυβέρνηση. Ποιες είναι νόμιμες και ποιες παράνομες και να βγάζει απαγορεύσεις.

Για την επιτυχία του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ και ΣΩΜΑΤΕΙΑ η Διοίκηση του Συνδικάτου Κατεργασίας Ξύλου ήδη έχουμε ξεκινήσει μια σειρά εξορμήσεις σε χώρους εργασίας του κλάδου για ενημέρωση και κάλεσμα των συναδέλφων να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση την ΠΕΜΠΤΗ 9/7/2020 και ώρα 8μμ μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου:

Σήμερα Τρίτη εργοστασιο φορμάϊκας ΠΟΥΡΙΠΛΑΣΤ, ΚΑΖΑΚΗΣ, ΚΟΪΟΣ

Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΞΥΛ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και ΠΕΜΠΤΗ το μεσημερι στο διάλειμμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ