ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021                                                                                Αρ. Πρωτ. 14/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 27/3, κατόπιν καλέσματος του ΜΕΡΑ25, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου μας παρευρέθηκε σε συνάντηση με τον επικεφαλής του κόμματος.

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, μεταφέραμε τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας, καθώς και τα οξυμένα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Για την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο είναι μεγάλη και κύρια η ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και όλων των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν αυτής, καθώς με τις πολιτικές που ακολούθησαν έφεραν τον λαό σε αδιέξοδα και επί της ουσίας φόρτωσαν στην πλάτη του τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρήσεων του κλάδου.

Το Συνδικάτο μας όλο αυτό το διάστημα είναι και θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων. Κάθε πρωτοβουλία, κάθε κινητοποίηση, κάθε αγώνας μικρός ή μεγάλος σε χώρο δουλειάς, γίνεται με γνώμονα την καλυτέρευση της ζωής των εργαζομένων.

Με βάση όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι ο καθένας θα κριθεί και θα βγουν τα ανάλογα συμπεράσματα. Με κριτήριο δηλαδή την στάση και την δράση του ως προς τα παραπάνω ζητήματα.