Δεν μένουμε μόνοι / δεν μένουμε σιωπηλοί – Μένουμε δυνατοί

Συναδελφισσα & συνάδελφε

   Οι συνθήκες που ζούμε είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες. Η  καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του ιού ( COVID-19 ) η εξάπλωση του, προκαλούν σ’ όλους μας εύλογη ανησυχία.

    Δυστυχώς συνάδελφοι με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται και τα κρούσματα εργοδοτικής αυθαιρεσίας από τις περισσότερες διοίκησης των δήμων. Ελλείψεις σε μέσα προστασίας, μη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την υγεία,  την προστασία των συναδέλφων, μη τήρηση των οδηγιών των γιατρών, εντατικοποίηση της δουλειάς, καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας..

   Μέσα σε τούτες τις σύνθετες συνθήκες το σωματείο μας δηλώνει παρών και πάντα στην πρώτη γραμμή,  γιατί το ταξικό κίνημα συνάδελφοι δε κατεβάζει ρολά, δεν μπαίνει σε καραντίνα, όπως σε “καραντίνα” δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει τα δικαιώματα μας, χρησιμοποιώντας ως όχημα την πανδημία.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

   Καταγγέλλουμε στο σωματείο, τις αυθαιρεσίες των δημοτικών αρχών, τα ελλειπή μέτρα προστασίας της υγείας μας, την καταστρατήγηση του ωραρίου,  κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών..

Συναδελφισσα/συνάδελφε

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ

Μαζί θα δώσουμε κι αυτήν την μάχη.

Δύναμη μας,  η ταξική αλληλεγγύη.

Μένουμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, στην εργατική οικογένεια που δοκιμάζεται

Μένουμε στο πλευρό των γιατρών, των νοσηλευτών, στις προσπάθειές τους να ανταπεξέλθουν στον «πόλεμο» αλλά και στις διεκδικήσεις τους για να έχουν επαρκή και κατάλληλα όπλα…

ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας και email

Κλεοπάτρα Χοροζιδη 6974716590 

Στέλιος Χονδρουδης6944999617 

Γιώργος Τσαγγαρης 6977718315 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 21/3/20

Από το ΔΣ