Για το χτεσινό συλλαλητήριο στην πλατεία ΧΑΝΘ

Το μαζικότατο συλλαλητήριο στην πλατεία ΧΑΝΘ και η πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έστειλαν ηχηρό μήνυμα: Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να αποδεχτούν το αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη και θα το αντιπαλέψουν στους χώρους δουλειάς. Στέλνουν στο καλάθι των αχρήστων τις κυβερνητικές εξαγγελίες με τις οποίες ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά τα δίνει όλα στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Απαιτούν από το κράτος μέτρα για την προστασία της υγείας από την πανδημία. Λένε κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση και τα επικουρικά ταμεία!

Τι κι αν διάφοροι μηχανισμοί προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό έντασης, με μια χούφτα γραφικούς να παίζουν κλεφτοπόλεμο με τις δυνάμεις καταστολής, ίσα – ίσα για να αποπροσανατολίσουν, να δημιουργήσουν κλίμα φόβου  και για να διευκολύνουν τα μεγάλα ΜΜΕ δίνοντας τους εικόνα για τα δελτία ειδήσεων…

Δεν κατάφεραν να κρύψουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία ΧΑΝΘ, που πλημμύρισε από κόσμο, έγινε το σημείο αναφοράς για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στο χτεσινό συλλαλητήριο, ανανεώνει την υπόσχεση προς την εργατική τάξη ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μαζικά, οργανωμένα, ταξικά!