ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Το μήνυμα είναι ένα: Ούτε βήμα πίσω στον αγώνα για συνδικάτα στα χέρια εργατών!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Οι εργατοπατέρες των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΕΑΚ(ΣΥΡΙΖΑ), μετά το φιάσκο που έπαθαν στην Καλαμάτα, προσπάθησαν ξανά στη Ρόδο να στήσουν ένα «συνέδριο» στα γρήγορα, με σικέ κάλπη, κεκλεισμένων των θυρών, με όλους τους νόθους και τους εργοδότες μέσα, μόνο και μόνο για να κρατήσουν τις καρέκλες τους και να συνεχίσουν τις υπηρεσίες τους στην εργοδοσία.

Λογάριαζαν όμως χωρίς το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα…

Χωρίς καμιά ντροπή πληρώνοντας με τα λεφτά των εργαζομένων 5άστερο ξενοδοχείο το «Rodos Palace, πληρώνοντας με τα λεφτά των εργαζομένων μπράβους, ανθρώπους της νύχτας, διαλεγμένα άτομα από σχολές πολεμικών τεχνών προσπάθησαν να μετατρέψουν το ξενοδοχείο σε «απόρθητο φρούριο». Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, απαγόρευσαν και στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να κουκουλώσουν το όργιο νοθείας αλλά και τις στημένες προβοκάτσιες που έχουν οργανώσει.

Κι όμως… τόσος κόπος και προσπάθεια πήγαν χαμένα!

                                                             …σαρώθηκαν από τους εργαζόμενους

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ είχαν ξεκαθαρίσει ήδη από την Καλαμάτα ότι συνέδριο με νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες δεν πρόκειται να γίνει. Οτι μόνος δρόμος είναι να γίνει συνέδριο με πραγματικούς αντιπροσώπους εργάτες.

Οι ταξικές δυνάμεις όργωσαν με περιοδείες σε χώρους δουλειάς στη Ρόδο, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για τα σχέδια της συνδικαλιστικής μαφίας. Την παραμονή του «συνεδρίου», μαζί με τους δεκάδες εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΔΑΣ, έφτασαν στο νησί πολλοί ακόμα συνδικαλιστές, χάνοντας μεροκάματα, παίρνοντας άδειες, στηριγμένοι από τους συναδέλφους στη Ρόδο, που τους βοήθησαν απλόχερα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα, μέρα του συνεδρίου παρωδία, με μια αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη ενέργεια, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι πέρασαν μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου. Οι λιγοστοί υποστηρικτές της συνδικαλιστικής μαφίας παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι, ενώ στα αυτιά τους βούιζαν τα συνθήματα: «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών», «Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση – Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!» ή «Κιουτσούκη, Παναγόπουλε εργατοπατέρες – δεν τις κανονίσατε καλά τις κρουαζιέρες».

Οι εργατοπατέρες, ανίκανοι να αντιπαραθέσουν οτιδήποτε άλλο στην αλήθεια και την ορμή των ταξικών συνδικάτων, έκαναν ό,τι ξέρουν καλά: Προβοκάτσια και συκοφαντία.

Με προκλήσεις, με εμετικές φραστικές επιθέσεις, με απειλές και πάντα με τη συνοδεία μπράβων προχώρησαν τελικά σε βίαια, απροκάλυπτη και συντονισμένη επίθεση εναντίον εκλεγμένων αντιπροσώπων, με πρωτεργάτη τον επικεφαλής της ΔΑΚΕ, τον Κιουτσούκη και μέλη της παράταξης του. Και οι πρόβες της θεατρικής παράστασης που είχε οργανώσει ο ίδιος τέθηκαν αμέσως σε εφαρμογή. Σε ρόλο του «θύματος» αυτός που σε Καλαμάτα και Ρόδο πρωτοστάτησε σε επιθέσεις, καμώθηκε τον τραυματισμένο, φώναξε ασθενοφόρο, έφυγε με καροτσάκι και «βαριά αναπνοή», για να επιστρέψει λίγο αργότερα υγιέστατος (!) και αφού είχε κάνει απαράδεκτες δηλώσεις ενάντια στο ΠΑΜΕ.

Η κοπτοραπτική με μονταρισμένες σκηνές που τράβηξαν τα τσιράκια τους, (αφού απέκλεισαν την είσοδο των ΜΜΕ) ενώ δείχνει την επίθεση που δέχτηκαν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ από τους τραμπούκους τους, παρουσιάζεται σαν το αντίστροφο, υπολογίζοντας ότι ο κόσμος που τα βλέπει δεν ξέρει ποιος είναι ποιος.

……..η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο

Η απαίτηση για συνέδριο εργατών, κόντρα στις νοθείες και την επιβολή της εργοδοσίας από την έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, ενόχλησε τα αφεντικά, την κυβέρνηση και τα κόμματά τους, που χέρι χέρι με τη φασιστική Χρυσή Αυγή έδωσαν τα ρέστα τους, εξαπολύοντας επίθεση στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, που τα είχε όλα: Προβοκάτσιες, ψέματα, απειλές, χυδαίο αντικομμουνισμό και λογικές «ίσων αποστάσεων», προκειμένου να «βγαίνουν λάδι» οι πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας.

Τις βρωμιές του στελέχους της ΔΑΚΕ πρόβαλαν τα ΜΜΕ, με «πρώτο βιολί» την ΕΡΤ και το ΑΠΕ – ΜΠΕ. Είναι φανερό ωστόσο ότι πίσω από αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση βρίσκεται σύσσωμη η έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ), η οποία μετά τα γεγονότα στην Καλαμάτα υποδείκνυε στα σωματεία να βγάλουν ανακοινώσεις όπου το ΠΑΜΕ να χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση», ενώ και την Πέμπτη το βράδυ η ΓΣΕΕ κατηγορούσε το ΠΑΜΕ για «ακροδεξιές πρακτικές».

Επίσημα η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, «είδε» γεγονότα που «τραυματίζουν τη δημοκρατία», και κάλεσε την κυβέρνηση «να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ», να προσθέσει δηλαδή μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ στους μισθωμένους από τους εργατοπατέρες μπράβους. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, ισχυρίστηκε πως είναι «θέμα δημοκρατίας» να ολοκληρωθεί το συνέδριο, να νομιμοποιηθούν δηλαδή οι νόθοι και οι εργοδότες, ενώ το κόμμα της είχε παρέμβει για να «διασφαλιστεί η τάξη» από την αστυνομία, τόσο στη Ρόδο, όσο προηγουμένως και στην Καλαμάτα. Οι ναζιστές χρυσαυγίτες, τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, αναμάσησαν όλη τη γραμμή της έκπτωτης ηγεσίας της ΓΣΕΕ περί «λοστών» και «τραμπουκισμών», αναπαράγοντας το μονταρισμένο βίντεο που δημοσιοποίησε η ΓΣΕΕ. Ύπουλη όμως και βολική, ώστε να πέσουν «στα μαλακά» οι βρωμιές των εργατοπατέρων, ήταν και η στάση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Κρύβοντας ότι οι συνδικαλιστές είναι μέρος του προβλήματος, μανούλες στη νοθεία και τον εκφυλισμό, μαζί με την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, πήρε ίσες αποστάσεις. Φαίνεται ότι το «αντιφασιστικό μέτωπο» προβλέπει πρώτα την κάθαρση και την ενίσχυση των ναζιστών εγκληματιών.

 

ΕΡΓΑΤΗ για να σου φορέσουν με άγρια νοθεία κολάρο την εργοδοσία στα συνδικάτα ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ.

ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ