ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΞΥΛΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 Ε.Κ.Θ. Τ.Κ. 546 31

4oς ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 4

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977288801, 6946955134, 6932919622, 6977873449

Ε-mail:

                                                        

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Η Κυβέρνηση κλιμακώνει την Καταστολή, την Τρομοκρατία και τις Διώξεις Εναντίον των Εργατικών Αγώνων

 

Με το σχέδιο “διαχείρισης των συναθροίσεων”, η Κυβέρνηση τρέχει να προλάβει την λαϊκή οργή και αγανάκτηση που συσσωρεύεται και διογκώνεται.

Τα σχέδια τους θα απαντηθούν στο δρόμο του αγώνα! Θα απαντηθούν με τη μαχητική οργάνωση της πάλης στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς.

Η Κυβέρνηση που μειώνει τις δαπάνες για τη Δημόσια Νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, αλλά δίνει «γη και ύδωρ» στους επιχειρηματικούς ομίλους, που δεν έχει λεφτά για γιατρούς και δασκάλους, αλλά έχει για επιδοτήσεις των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδόχων και των εφοπλιστών, για «ειδικούς φρουρούς» και αστυνομοκρατία, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο ορατός εχθρός των εργατών είναι το σύστημα που γεννά φτώχεια, ανεργία, εκμετάλλευση, καταστολή και τρομοκρατία!

Η κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα την αυταρχική απόφαση να απαγορεύσει αιφνιδιαστικά τις υπαίθριες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων αιφνιδιαστικά το πρωί της Τρίτης 26/1  έως και τη Δευτέρα 1/2 υπό την απειλή μάλιστα προστίμων στους διοργανωτές.

Τα προσχήματα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία δεν πείθουν κανένα, ειδικά τη στιγμή που με κυβερνητική ευθύνη δεν λαμβάνονται μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, τα νοσοκομεία, τα σχολεία.  Απαγορεύσεις σαν και αυτή στοχεύουν τις κινητοποιήσεις φοιτητών και εργαζομένων που τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Δεν έρχονται τυχαία τις μέρες που ετοιμάζονται να φέρουν προς ψήφιση το νομοσχέδιο έκτρωμα  για τα Πανεπιστήμια. Αυτό αποδεικνύεται από την ένταση της καταστολής σε βάρος διαδηλωτών σε υποδειγματικές συνθήκες, από το νέο επιχειρησιακό σχέδιο διαχείρισης συναθροίσεων της κυβέρνησης που διευκολύνει τη διάλυση διαδηλώσεων αλλά και καλλιεργεί την τρομοκρατία για να αποτρέψει τη συμμετοχή σε αυτές

Όσες απαγορεύσεις κι αν επιστρατεύσουν, όση καταστολή, δε θα εμποδίσουν τον αγώνα μας για τη ζωή που έχουμε ανάγκη!

Οργανώνουμε την πάλη μας σαν εργαζόμενοι στην κατεργασία Ξύλου και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απαγόρευση συναθροίσεων
  • Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη
  • Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στον κλάδο και γενικότερα όλου του λαού.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ