ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 Ε.Κ.Θ. Τ.Κ. 546 31

4oς ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 4

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 6977288801, 6946955134, 6932919622, 6977873449

Ε-mail:

 

Σύσκεψη Συνδικάτου Καρεργασίας Ξύλου Ν, Θεσ/νίκης και Σωματείων κλάδου Κατασκευών

Εκδήλωση – σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο των Κατασκευών στο φόντο της νέας καπιταλιστικής κρίσης. Η απάντηση των εργαζομένων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία των Σωματείων Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης και Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν:

Δημήτρης Αναστασιάδης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, με θεματική: «Καταστροφές από τα φυσικά φαινόμενα στον 21ο αιώνα. Δυνατότητες της επιστήμης και πολιτικές επιλογές».

Νίκος Τζανετής, τεχνικός Ασφαλείας, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδος, με θεματική: «Ατομική ή εργοδοτική ευθύνη τα εργατικά ατυχήματα;».

Χρήστος Καραχρήστος, γιατρός, γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, με θεματική «Να υπερασπιστούμε την υγεία μας, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς».

Θανάσης Κουτσουράς, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης, με θεματική «Οι εργαζόμενοι έχουμε μεγάλη πείρα. Να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση τους».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ