Κινητοποίηση ενάντια στον πλειστηριασμό κατοικίας πολυμελούς οικογένειας

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο,  άλλη μια απόπειρα αρπαγής λαϊκής περιουσίας και συγκεκριμένα της πρώτης κατοικίας πολυμελούς οικογένειας φτωχών βιοπαλαιστών στην περιοχή των Συκεών, το μοναδικό σπίτι ζευγαριού με 4 παιδιά, με τον πατέρα να είναι άνεργος και τη μητέρα με βαριά αναπηρία! Και τώρα ετοιμάζονται να τους πετάξουν στο δρόμο!

Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της σχεδιασμένης προσπάθειας των τραπεζιτών, οι οποίοι επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες, ώστε να αυγατίσουν τα κέρδη τους αξιοποιώντας πλήρως το “οπλοστάσιο” και τη στήριξη των κυβερνήσεων της ΝΔ αλλά και πριν του ΣΥΡΙΖΑ. Κλιμακώνουν την επίθεσή τους, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η ακρίβεια εξαφανίζει το λαϊκό εισόδημα, που ο πληθωρισμός είναι πάνω από 10%!

Να σταματήσουμε αυτή τη βαρβαρότητα!

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα εργατικά σωματεία, τους μαζικούς φορείς της πόλης, του φοιτητικούς συλλόγους, να περιφρουρήσουμε την προστασία της λαϊκής κατοικίας, να μην επιτρέψουμε τα σπίτια μας να βρεθούν στα χέρια των τραπεζιτών.

Να μην επιτρέψουμε ο Γ.Ν. να χάσει το σπίτι του.

Τετάρτη 25/5 , στις 6:30 μ.μ. στην οδό Πλάτωνος στην περιοχή Μαύρος Γάτος στις Συκιές.

Το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» να ακουστεί δυνατά και στη γειτονιά μας

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!

ΠΑΜΕ

Γραμματεία Θεσσαλονίκης