ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Για τις απολύσεις συνδικαλιστών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Καταγγέλλουμε την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε σήμερα σε απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Γιάννη Φραγκίδη, αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!

Μετά την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά επιχειρούν με τις απολύσεις συνδικαλιστών να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις! Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη «Μαλαματίνα».

Παίρνουμε μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι-απεργοί της Μαλαματίνα, την Πέμπτη 29/9/2022, στις 19:30, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώστε να συζητηθούν οι νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται και να συντονιστεί η δράση μας, ώστε να δοθεί ενιαία απάντηση στο κύμα των απολύσεων και τρομοκράτησης.