Στερνό αντίο στη συνάδελφό μας Ιωάννα…

Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή, η συναγωνίστριά μας Ιωάννα Καραγιαννίδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας τα τελευταία 6 χρόνια.

Ακούραστη αγωνίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της. Την χαρακτήριζε η αυταπάρνηση, η συνεχής διάθεσή της να προσφέρει, η συνέπεια στα καθήκοντα που αναλάμβανε, η εργατικότητα. Υπερασπίστηκε τα ιδανικά και τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και με το προσωπικό της παράδειγμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης – Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ο πρόωρος χαμός της αφήνει τεράστιο κενό σε όλους μας.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που συμπορευτήκαμε μαζί της. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητα τον αγώνα για μιαν κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο στην οποία πίστευε και η Ιωάννα. Η συναγωνίστρια Ιωάννα θα είναι δίπλα μας, στα συλλαλητήρια και στις απεργίες, στους αγώνες που έρχονται. Σου ευχόμαστε καλό ταξίδι Ιωάννα.